top of page

VİRÜSLER NASIL KANITLANIYOR?

Dr. Stefan Lanka


Bir İsviçreli, iddia edilen virüslerin ve yol açtıkları hastalıkların bilimsel kanıtlarını öğrenmek için Ülkenin sağlık yetkililerine mektup yazdı.


St. Galen eyaleti Tıp Ofisi başkanı Dr. Med. Markus Betschart tarafından kendisine, bir araştırmaya imkan verecek literatür isimleri belirtilmeyen, internetten çıktısı alınmış bir sayfa ve ülke sağlık bakanlığının 2000 yılına dair grip önlemi olarak aşı tavsiyesinin kopyası ulaştı ve aynı şekilde içerikte virüs izolasyonuna dair herhangi bir literatür adı belirtilmemişti!


Bern sağlık bakanlığı, bulaşıcı hastalıklar bölüm başkanı doc. Dr. med. Pierre – Alain Raeber ise şöyle itiraf ediyor: (Tıp dünyasında varlığı iddia edilen her virüste olduğu gibi) ‘’bu virüsün kanıtı aşamalı olarak farklı araştırmalarla oldu ve bu nedenle ilk kanıt bir tek araştırmaya bağlanamıyor.’’ Ve ‘’verilere dayanarak 1934 yıllarında influenza virüsünün tespit edildiğini varsayabiliriz.’’ Dedi!!!


Yani virüsün kanıtı bir varsayım oluyor. Yazılmış olan bütün öğretim kitapları referanslarına bakıldığında, ne inflüensa virüsünün varlığının kanıtı olan bir açıklama, ne izole edilmiş virüs fotoğrafı bulunamıyor, yapı taşlarının karakterize edilmesi ise hiç yok.


Her şeyden habersiz olanlar için şöyle bir soru doğuyor: peki ama grip virüsünün varlığını iddia eden laboratuvarlarda ne yapılıyor?


Bir kişide bulunduğu iddia edilen kuş gribi izolasyonu ve karakterize edilmesi hakkında yetkili bir yayında yapılan açıklamada laboratuvarda bu kanıt için neler yaptığını okuyabilirsiniz. (Characterization of an avian influenza A (H5N1) virus isolated from a child with a fatal respiratory illness, SCIENCE 279, 16.1.1998, 393-395)


1997 yılında Hongkong’da bir çok şeyin yanısıra çılgınca antibiyotik verilmesi neticesinde öldürülmüş olan 3 yaşındaki bir erkek çocuğunun nefes borusundan alınan örnek yapay hücrelerle bir plastik kutuda karıştırıldı. Yapay hücreler artık eskisi gibi seyreltilmemiş ve beslenmedikleri için öldüler. Bu şartlar altında, içeriğine ne katılırsa katılsın otomatikmen gerçekleşecek olan bu ölüm, bir virüsün izolasyonu ve varlığının kanıtı olarak yansıtıldı.


Bununla birlikte, bir virüs hiçbir yerde görünmez, sadece protein parçacıklarının ölmekte olan yapay hücrelere bağlanması veya bağlanmaması, diğer iddia edilen virüslerden ayırt etmek için kullanılır.

Bir virüsün direkt kanıtı, izolasyonu ve bileşiminin açıklanması hiçbir yerde karşımıza çıkmaz. Bunun yerine, hiçbir yerde bir virüs veya viral yapı bulunmayan durumlarda ki kullanımına yönelik endirekt kanıt çalışmaları bulunur.


Ölmekte olan yapay hücreler büyük miktarlarda tavukların nefes boruları ve/veya burunlarından akciğerlerine pompalanır, tavuklar yavaşça zehirlenir ve bu bilim-adamlarımız, sağlık bakanlıklarımız ve her şeyden önce yazarlarımız tarafından tehlikeli bir kuş gribinin kanıtı olarak tanıtılır.

Bu boğulmuş tavuk doku ve organlarının mikroskobik ve diğer incelemeleri, her hangi bir sebepten dolayı ölmüş olan tavukların doku ve organ incelemelerinde ki farklılıkları, iddia edilen ölümcül kuş gribinin kanıtı olarak sunulur.


Öldürülen 3 yaşındaki çocuğun nefes borusundan alınan ve yapay hücrelerle bağlantısı sağlanan doku örneği, diğer ölmekte olan yapay hücrelerle birleştirildi ve bu karışım bir virüs izolansı olarak donduruldu. Gerektiğinde bu izolansın buzu çözülüp içerisinden az miktar alınıyor, tekrar ölmekte olan yapay hücrelere veriliyor ve buna virüs çoğalması deniliyor.


Kuş gribi virüsünün sözde tehlikesini kanıtlamak için yapılan deneylerde, insan modeli olarak kullanılan bir maymun türü (Macaca fascicularis) yavrusu ailesinden koparılıyor. Bu maymunlar normalde 20 – 70 üyeden oluşan stabil gruplarla güney doğu asya adalarında yaşıyorlar ve dişi yetişkinler 3 kilo, erkek yetişkinler ise 6 kilo civarında oluyorlar.


Deneyden 30 gün önce bu hayvanların bedenlerinin alt kısmına sinyal verici bir ısı sondası yerleştiriliyor. İddia edilen kuş gribi enfeksiyonundan 5 gün önce hayvanlar bir basınç odasına alınıyorlar, basınç hayvanın solunumunu zorlaştırıyor ve hayvanda ölüm korkusu oluşuyor. Virüs izolansı olarak adlandırılan ölmekte olan yapay hücre karışımından 4 ml, bir tubus vasıtasıyla hayvanın akciğerine veriliyor. Tubus, hayvanın sıvıyı dışarı atamayacağı şekilde yerleştiriliyor. Bunu bir yetişkin insan üzerinden hesaplayacak olursak 80 ml sıvı anlamına gelmektedir (8 küçük viski bardağı). Bu karışımın 0,5 ml’si bademciklere enjekte ediliyor, her bir göze de 0,25 ml enjekte ediliyor. Hayvanda tetiklenmiş olan boğulma ataklarının yoğunlaştığı, sözde enfeksiyondan hemen öncesinde, sözde enfeksiyonun 3. Ve 5. Gününde hayvandan kan alınıyor. Hayvanın burun ve boğazından daha fazla boğulma ataklarına yol açan örnek alma işlemi defalarca yapılıyor. Defalarca bronş yıkama yapılıyor ve bu da ayrıca şiddetli boğulma ataklarına yol açıyor.


Maymun akut ölüm korkusu çatışması yaşadığı aşamada ateşi yükseldiğinde, nefesi dakikada 30’dan 100’e çıktığında, isteksiz ve bitkin olduğunda, iştahı kapandığında, morardığında ve sürekli öksürdüğünde, bütün bunlar iddia edilen kuş gribi virüsünün tehlikeli olduğunun kanıtları olarak kabul ediliyor. Ölüm korkusundan dolayı gelişen akciğer kanseri kalıcı olmasın diye, yavru maymun söz konusu enfeksiyondan 7 gün sonra kanamaya maruz bırakılarak öldürülüyor.


İddia edilen grip virüsünün acı gerçeği budur. Gloabal korku-paranoya oluşturmak için maymunlar öldüler ve ölmeye devam ediyorlar, korkanlarda, yaşlılarda ve hasta insanlarda aynı şekilde ölüm korkusu ve buna bağlı semptomlar oluşturmak için, tıpkı maymunun maruz kaldığı boğulma atakları gibi bir semptoma yol açmak için bu korkuyu yaratıyorlar.


Ölüm korkusu böyledir, nefes keser. Grip pandemisinin şeytani planı ise şudur: ülkelerin sağlık bakanlıkları sözde kurtarıcı grip kemo terapisini ciddi şeklide kısıtlı tutarak, savunma kavgaları yani iç savaş patlamalarını önceden programlamış oluyorlar.


Comments


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page